top of page

Vandaag is het Blue monday, maar ach het is net wat voor gevoel je er zelf aanhangt !

Iedereen die in 24Boutique komt sporten, krijgt niet alleen super leuke lessen aangeboden, maar komt ook in een geweldige groep mensen terecht! We motiveren elkaar, en inspireren anderen om iedereen een leuke tijd te laten hebben tijden het sporten. Of het nu paaldansen, yoga , dansen of flexibiliteit en kracht gaat of om voeding of een juiste mindset, we helpen elkaar overal mee!


Een voorbeeld van onze community is zo'n dag als vandaag.

Vandaag is het blue monday en met elkaar maken we foto's voor elkaar om iedereen een positief gevoel te kunnen geven op deze dag! Super dat mensen dit voor elkaar willen doen!


Tijdens ik dit typ, voel ik mij enorm dankbaar voor de mensen die bij 24Fit Boutique sporten. Met super veel trots denk ik aan iedereen die deze sfeer mogelijk maakt!


Dus zoek je een sportschool waar echt aandacht is voor elkaar? Waar je helemaal jezelf kunt zijn en jezelf kunt laten gaan? Kom dan na de lockdown een gratis proefles volgen en ontdek zelf de geweldig leuke sfeer in 24Fit Boutique !
44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

Comments


bottom of page