top of page

POLE DANCE

IMG_1136.HEIC

Deze les is super leuk als je al wat basis moves kunt in paaldansen. We bouwen gedurende de les een choreo op, zodat je de bewegingen die je in de de techniek lessen hebt geleerd, mooi kunt toe passen in je dans. Hier ervaar je echt hoe het voelt om te paaldansen!

We beginnen deze les met een warming up op muziek. Ook in deze les is het super belangrijk dat je je spieren goed warm maakt.

na de warming up zullen we stapsgewijs de choreo in elkaar zetten. Hierin maken we lol, helpen we elkaar en worden we ook nog eens lekker fit. Ben je zelf lekker creatief, er is ruimte voor eigen inbreng! 

 

Wat trek ik aan? 

Tijdens de ze dansles van 24Fit Boutique draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, is het prettig om (nog) een lange broek of legging te dragen. Omdat je ook met de paal werkt tijdens de dansles, is het echter nodig om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan grip in de paal, in tegenstelling tot wanneer er stof tussen jou en de paal zit. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.

Dus:

  • Lange sportbroek of legging

  • Korte of lange sportbroek

  • Mouwloze top waar je lekker in kunt sporten

  • Blote voeten of hoge hakken 

  • knie beschermers - ook te verkrijgen in de boutique

  • Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

Neem een eigen doekje mee om de paal te poetsen voor je eigen hygiene en gezondheid!

ATTENTIE:
Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème!!!

bottom of page