top of page
24-FIT-Boutique_004-inverse.png

24Pole Kids

wanneer: woensdag  15:00

waar: 24Fit Boutique

 

Houdt jouw kind van klimmen, klauteren en dansen? Of is hij of zij gek van het circus? Laat ze dan Paaldansen proberen!

De sport heeft veel weg van turnen, maar dan op een speelse manier, ideaal voor kinderen die houden van kunstjes doen en lenig willen worden.

Er wordt veel aandacht besteedt aan het hebben van een leuke tijd en op een speelse manier worden de technieken bijgebracht.

Hoe ziet een les eruit?

Warming-up

We beginnen altijd met een goede en intensieve warming-up om de spieren goed los te maken. Dit doen door middel van een Zumba dans.
 

Spins

Daarna gaan we de paal warm draaien. We herhalen eerst alle moves van de vorige keer en daarna leren we elke les een nieuwe move. 

Ondersteboven!

Op zijn kop hangen is mischien wel het leukste van de les. De acrobatische en gymnastiek kant komt hier aan bod; de leerlingen leren hierin trucs zoals ondersteboven hangen, klemmen aan de benen, handstanden in de paal etc. Bij elke nieuwe truc zal de instructrice elke leerling persoonlijk helpen en opvangen tot de leerling het onder de knie heeft. 

Choreo

In dit onderdeel worden de verschillende technieken die ze geleerd hebben aan elkaar geknoopt in de vorm van een dans/choreografie. Uiteraard op een lekker muzieknummer. Onderdelen die ze hierbij leren zijn het luisteren naar – en bewegen op de muziek en wat pasjes om/rond de paal en op de grond.

Playtime

Elke les doen we ook een spelletje met en in de palen!

Cooling down 

We sluiten af met een cooling down, waarbij de spieren weer tot rust komen en hierbij doen we ook wat lenigheids/stretch oefeningen. 

Bekijk de prijzen. Ook te boeken als 24kids party!

bottom of page