top of page

High heels

Geef je vrouwelijkheid een boost in de High Heels workshop of cursus. In de les concerteren we op de basisaspecten van dansen op hakken; looptechnieken en rektechnieken om de houding en flexibiliteit te verbeteren. Daarnaast werken we aan choreografie, die vrouwelijk is met veeel verschillende stijlen! Het is echt geweldig leuk voor op de vloer van 24fit Boutique of in een club!

 

De les zal je helpen je zelfvertrouwen op hakken te vergroten en je op je gemak te voelen tijdens het staan, lopen en daarna op hakken te dansen. Maak je klaar om open en sensueel te zijn, om jezelf te leren kennen en te ontdekken wie je bent als danser en je vrouwelijke energie naar voren te brengen.

 

Hoewel de lessen gebaseerd zijn op dansen en lopen op hakken, is het niet verplicht en is het aan de dansers zelf om te kiezen of ze op hakken of blote voeten willen dansen.

  • We beginnen met een warming (nog zonder onze hakken aan) om onze voeten en lichaam goed op te warmen.

  • Buikspieren, buikspieren en nog eens buikspieren! Omdat we op hakken gaan dansen is het van essentieel belang dat we onze buikspieren hebben geactiveerd en flink kunnen aanspannen tijdens de rest van de les.

  • Catwalk time. Let’s put on those heels and work!

  • Nadat we zijn gewend aan onze hakken beginnen we aan het aanleren van een choreografie.

  • Het is tijd voor een rustige cooling down. Schop die hakken uit en geef je voeten wat rust.

WORKSHOP WANNEER GEPLAND:

20 april om 19:30 

CURUS GEPLAND: 

nog niet bekend

bottom of page