top of page

POLE FIT 

IMG_5100.HEIC

PoleFit, oftewel paaldansen, is een combinatie van kracht, lenigheid, sierlijkheid en fitness. Paaldansen is goed voor je zelfvertrouwen, maar daarnaast ook een complete workout voor je lichaam, want je buik, benen en armen worden allemaal getraind.

Je krijgt les van leuke meiden, die je wekelijks helpen met het onder de knie krijgen van de juiste technieken. Naast alle paaltechnieken, wordt er ook aandacht besteed aan krachttraining en dans. Er zijn eindeloze mogelijkheden en je voelt je vrouwelijk en fit.

Al onze lessen worden in kleine exclusieve groepjes gegeven. Er is naast persoonlijke aandacht veel ruimte om aan de juiste technieken te werken en daarmee blessures te voorkomen en doelen te behalen. Daarnaast vinden wij het vooral erg belangrijk dat je je prettig en op je gemak voelt, waardoor je vanzelf lekker gaat bewegen.

Wat trek je aan?

Tijdens de groepslessen en workshops van 24Fit Boutique draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, is het prettig om (nog) een lange broek of legging te dragen. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter nodig om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan grip, in tegenstelling tot wanneer er stof tussen jou en de paal zit. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.

Dus:

  • Lange sportbroek of legging

  • Korte sportbroek

  • Mouwloze top waar je lekker in kunt sporten

  • Blote voeten of turnschoentjes

  • Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

Neem een eigen doekje mee om de paal te poetsen voor je eigen hygiene en gezondheid!

ATTENTIE:
Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème!!!

bottom of page