top of page

Sterker worden in de paal, wat kun je doen?

Oke je bent begonnen met paaldansen, als je om je heen kijkt zie je dat veel mensen al best heel veel kunnen.....Dit wil jij natuurlijk ook en wel zo snel mogelijk!


Toen ik pas begon met paaldansen gleed ik als maar uit de paal, super frustrerend...

Ik had toen nog geen idee hoe dat kwam en wat ik daar aan kon doen.


Nu 15 jaar later weet ik precies wat er nodig is...... al zal het grootste gedeelte van de oplossing niet helemaal zijn wat je misschien verwacht....


Voeding

Misschien heb je wel eens van mij gehoord over de 80/20 regel. Als je een doel wilt bereiken zul je 80% aan je voeding moeten gaan werken en maar 20% aan je sport!

Nu denk je misschien, ik eet al gezond of, daar heb ik allemaal geen tijd voor, of ik heb geen idee waar ik dan moet beginnen.

Hear me out.....


Het RIVM heeft onderzocht dat 98% van de bevolking voedingsstoffen te kort komt. 98% is natuurlijk superveel! Dit komt doordat de kwaliteit van onze voeding enorm is gedaald door de lucht en grondvervuiling, de transport langdurige opslag en omdat de grond geen tijd meer krijgt om te herstellen, voordat het weer opnieuw bevrucht wordt. Dit zorgt er onderanderen voor dat we soms energie dips hebben op de dag, moe wakker worden of niet goed kunnen focussen en zelfs dat we meer vet opslaan dan we zouden willen!


Waar kun je beginnen:


Begin eens met het aanpassen van je ontbijt.

Wellicht ontbijt je niet, pas om 12:00 uur of je eet lekker een kwarkje met granola of een broodje hagelslag... Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, Je lijf heeft de hele nacht moeten herstellen, je bent veel vocht verloren en alle voedingsstoffen moeten weer aangevuld worden om alles goed te kunnen laten werken in lijf. ----> BRANDSTOF

De perfecte oplossing is om je dag te beginnen met een smoothie, kwark, shake of pannenkoek en daar onze juiste en gemiste voedingsstoffen bij toe te voegen.

Vraag eens een try out pakketje aan in de webshop https://www.24fitboutique.com/product-page/sterker-worden-door-ons-fitplan

of via een van onze fitcoaches in de boutique, en ervaar wat het al in een week tijd doet met je lichaam, spier spierkwaliteit en vet. Je zult versteld staan.


Werk aan je buikspieren

In de warming up heb je het wellicht al eens gemerkt, buikspieren sterk maken is een essentieel onderdeel van je paaldans moves.


Rug en schouders trainen

Zorg ervoor dat je rug en je schouders goed getraind worden om blessures te voorkomen, hoe je dat doet, probeer elke of om de dag steeds wat langer te planken. Of doe mee met de get stronger challenge, want daar leren we je precies de juiste oefeningen.


Doe mee aan onze Get stronger challenge!

De winter periode is een perfecte tijd om je spieren te laten groeien! Om spieren te kweken, zul je meer van het goede moeten gaan eten. In deze challenge leren we je alles en coachen we je tot het gewenste resultaat in steeds kleine stappen.



Wil je heel graag resultaat en geef je je motivatie een 8 of hoger, Laat het weten aan een van onze fitcoaches, dan kijken we samen naar de mogelijkheid voor jou,.


Liefs Shanna






146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

댓글


bottom of page