top of page

Beginnende paaldanser, hier zijn 5 tips!

Iedereen heeft zijn eigen stijl in paaldansen maar soms is het goed om even bewust stil te staan bij onderstaande tips om teleurstellingen te voorkomen.

1. HET ONDERSCHATTEN VAN PAALDANSEN Iedereen kan paaldansen aanleren, maar mensen onderschatten soms wel hoe zwaar paaldansen is. Paaldansen is echt een zware work-out! Ook al doe je al jaren aan krachttraining of een andere sport. Je gaat spieren gebruiken die je nooit eerder hebt gebruikt. 2. JE BENT BANG DAT JE HET NIET KUNT Natuurlijk kun je niet direct paaldansen en in de lucht allerlei trucjes doen. Anders waren paaldans studio's ook niet nodig geweest. Daarom is het belangrijk om rustig te beginnen en alles stap voor stap te leren. Iedereen kan het leren en sommige oefeningen beheers je in 1 les en sommige oefeningen heb je meerdere lessen voor nodig! So what! Het belangrijkste is dat je gelooft in jezelf ! Bij 24Fit Boutique helpen we elkaar allemaal!

3. JEZELF VERGELIJKEN MET EEN ANDER Nooit doen! Eigenlijk geldt dat natuurlijk voor alles in je leven. Jouw persoonlijke ontwikkeling en niveau wordt met veel respect gestimuleerd, zodat het super leuk blijft om te doen!

4. JE VERGEET OM WATER TE DRINKEN Het is belangrijk om water te drinken tijdens je les, je verliest veel vocht en daardoor kunnen er ook krampen ontstaan. Drink altijd veel water, ook als je niet sport! 5. JE DOET BODYLOTION OP JE LICHAAM OP DE DAG DAT JE LES GAAT VOLGEN Doe geen bodylotion op je lichaam op de dag dat je gaat trainen, ook niet in de ochtend. Je glijdt tijdens de les en daarnaast maak je ook de danspalen vies waardoor andere leerlingen dus ook kunnen glijden. Erg vervelend voor je zelf maar ook voor de andere cursisten. Doe dit dus gewoon niet! Wil je jou paaldans moves of zelfvertrouwen een boost geven? Boek dan een priveles! lees hier wat een priveles voor verschil kan maken voor jouw ontwikkeling.147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page