Workshop paaldansen 

Wij bieden de mogelijkheid om de workshop Paaldansen in te zetten voor elke gelegenheid.

 

De vorm van de workshop wordt door onze docenten namelijk volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en het doel van de workshop.

Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een vriendinnenuitje, iedereen kan paaldansen bij 24Fit Boutique!

De kosten voor een paaldans workshop op één van onze onze vaste locaties bedragen € 18,50- per persoon incl. btw.

 

Deze prijs is inclusief een professionele paaldans instructeur en locatie. Bij groepen met meer dan 15 personen kunnen wij een mooie voordeligere prijs maken!

Onze diensten zijn méér dan een eenmalige belevenis. Of het nou gaat om een workshop met een klein groepje, een groots evenement of een spetterende show, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is!

Valentijn  special 


Workshop om je partner te verrassen!

Wanneer: zaterdag 13 februari

Tijd: in te delen

 

In deze super leuke en sexy workshop, leer je hoe je je jou partner kan verrassen met een leuke lapdance of striptease... Je kunt dit alleen doen of samen met een vriend/ vriendin om op elkaar te oefenen... super leuk om te doen en je partner zal echt verrast zijn!

Kosten: 18,50 p.p.

* afwachtend op de ontwikkelingen in de Covid -19 maatregelen zullen we nader toelichten of de workshop online of live gegeven zal worden 

Hart Confetti

Kizomba 


Kizomba Lady Styling.

Wanneer: wordt nader bepaald

tijd: 19:00 tot 21:00

 

In één avond leer je je kizomba-moves extra flair en sierlijkheid te geven, zodat je iedereen wegblaast met je styling.
Onze topdocent Rowena staat klaar om je te leren shinen zoals je nog nooit hebt gedaan.
Wat je kunt verwachten? Denk aan body isolation – waaronder body rolls en sexy heupbewegingen –, voetenwerk en het perfectioneren van je basispassen, zodat de uitvoering er extra elegant en sexy uitziet.
De bootcamp Kizomba Lady Styling is bedoeld voor alle dames.

Dansen in het rood

24Pole kids party!

Een combinatie van dans, acrobatiek, gymnastiek & fun, met als middelpunt een verticale paal. Kinderen beleven veel plezier aan het doen van trucjes en het leren van nieuwe dingen, dus  gegarandeerd ‘fun’ met dit verjaardagsfeestje!

We beginnen met zingen en een cadeautje voor de jarige. De kinderen krijgen daarna een leuke warming-up, op lekkere opzwepende muziek, met veel dansen en springen. Daarna leren ze op een speelse manier diverse trucjes in de paal.  Leuke draaien en zwaaien, klimmen in de paal en natuurlijk op z’n kop! Tussendoor worden er ook gekke spelletjes gedaan met de paal.

Alles onder goede begeleiding en met opvang matten. In de pauze is er limonade en wat lekkers en aan het einde van de party wordt er een groepsfoto gemaakt. Deze te gekke middag moet natuurlijk wel vastgelegd worden.

  • Duur: 2 uur

  • Kosten: €12 p.p.

  • Aantal: 6 -15 kinderen

  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

  • Datum en tijd: in overleg

Tijd voor een feestje

 

 

Bel, app of mail gerust met al je vragen naar:

Mobiel: 0618564753

Email: 24fitboutique@gmail.com

Wij zijn gevestigd aan de Jacobus Spijkerdreef 204 in Hoofddorp

Volg ons ook op social media: