top of page

Strenght & flex!

Wat is Strenght & flex?

Krachtopbouw en leniger worden staat in deze les centraal. Een uur lang ga je je focussen op het beter worden in beiden vaardigheden. Je zult echt positief verrast worden over het resultaat wat jij kunt bereiken. Dit heeft direct invloed op jou paaldanskunsten!


Voor wie is Strenght & flex?

Iedereen die zijn of haar paaldans technieken mooier uit de verf wil laten komen of sneller zijn of haar doelen wilt bereiken. Deze les is bedoeld ter ondersteuning van het paaldansen en raden we aan als toevoeging op jouw wekelijkse paaldansles. 


Hoe ziet een les Strenght & flex eruit?

Het is super belangrijk om eerst goed opgewarmd te zijn, Daarom starten we met een goede warming up. Vervolgens zal de eerste les gewerkt worden aan krachtopbouw. Hiermee verwarm je automatisch de spieren en dit komt goed van pas wanneer je in de tweede helft van de les je flexibiliteit wilt gaan vergroten. 

Er wordt in deze les veel gebruik gemaakt van een matje, partnerwerk, rek- en strekbanden welke allemaal aanwezig zijn op de locatie. 


Waar en wanneer kan ik een les Strenght & flex volgen?

Voor nu kan dit op de zaterdagen en zondagen na de paaldans lessen.


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

コメント


bottom of page