top of page

Mijn ochtendritueel

Wat leuk dat je mijn blog leest over mijn ochtendritueel. Laten we beginnen met de avond voor dat je ochtendritueel begint...

Jaaa, want voor dat ik ga slapen zet ik mijn wekker om 6:00... en stel ik daar ook op in, zodat ik zeker weet dat ik Shanna tijd heb. Het voordeel hiervan is dat is het nog heerlijk stil in huis, iedereen ligt nog op een oor en dat geeft mij de tijd om rustig een kop kruiden thee met aloe te zetten voor mijzelf en die in bed op te drinken. Echt heerlijk hoe je zonder enig schuldgevoel nog even mag genieten van je me time.Soms lees of kijk ik iets tijdens het drinken van mijn thee en soms kan ik gewoon lekker voor mij uit staren.... Door gewoon even helemaal niets te doen, komt er ruimte tot nieuwe inzichten en ideeën of ik raak zo ontspannen dat mijn ogen weer dicht willen vallen ;)Als de thee op is en ik ben lekker wakker, pak ik mijn yoga matje en is het tijd om mijn buikspier oefeningen te doen en mijzelf in de spiegel aan te kijken en de I am opdracht te doen uit het handboek van de 21 dagen challenge.

Als mijn lieve kindjes dan gezellig wakker worden, en ik Jordan wek met een kop thee voor haar in bed... begint de dag echt en verander ik in mama.... :) De jongens zet ik aan hun ontbijt en Jordan gaat rustig haar eigen weg.

Alles op tijd op school krijgen en op het kinderdagverblijf is soms best wel een uitdaging! Maar omdat ik vroeg ben opgestaan heb ik geen haast en zijn de kids ook helemaal relaxed..... over het algemeen :P


Iedereen op de plek waar hij/ zij moet zijn, zorgt ervoor dat ik nu wil ontbijten!

Mijn ontbijt is altijd een gezond en uitgebalanceerd ontbijt! Ik wil namelijk voedingsstoffen binnenkrijgen die mijn lichaam nodig heeft en als ik dan meteen goed begin, heeft dat kans van slagen!


Natuurlijk kan ik ook ontbijten als de kids er zijn, maar ik vind het heerlijk om wat later te ontbijten ;)

Zo en dan is het nu tijd om te werken of te sporten!
54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page