top of page

Maandag....

Yeah! Het is weer maandag! Misschien denk je nu wel; Meent ze dat nou??

Ja dat meen ik want maandag staat voor een nieuw begin van de week, nieuwe kansen om dingen anders te doen dan vorige week. Alle negatieve gewoontes die er in wilde sluipen in het weekend, zijn op maandag weer verleden tijd. We gaan er weer voor!


Pak je ochtendritueel weer op, en bedenk wat er vorige week iets minder goed ging, want hierdoor zetten we nu een streep en gaan we verder met de dingen die wel goed gingen.


Maandag is een super belangrijke dag voor de rest van je week. Begin je maandag niet meteen goed, dan is het zo weer dinsdag en dan is de kans groot dat je die ook niet aan gaat pakken!

Voor je het weet is het weer weekend.....


Tip, bedenk in het weekend al vast hoe je wilt dat de aankomende week eruit gaat zien. Wil je een dag paaldansen of yoga inplannen, of plan je uurtjes voor jezelf alvast in....


Hulp nodig? Onze lifestyle coaches staan altijd klaar om je te helpen de week goed in te plannen zodat elke maandag weer als een frisse start voelt!







48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

bottom of page