top of page

Lekker bezig!

Ik zeg het maar vast, ja ik ben eigenwijs! Vanavond ben ik met mijn gipsen pootje de paal in geklommen.... HEERLIJK om weer even wat te doen na een lange dag op mijn billen zitten en werken achter de laptop. De les was weer leuk, de dames en heer hebben hard gewerkt en ik ben goed geholpen door iedereen...mijn dank is groot!


Ik moet zeggen dat het goed ging de afgelopen dagen. De pijn neemt af, en het hinkelen door het huis gaat me ook steeds beter af. Niet lachen als straks 1 bil groter is dan die andere, want ik heb me een spierpijn in mijn linker bil! haha. Tijdens het trap hinkelen, probeer ik mijn handen niet te gebruiken, waardoor ik toch nog een beetje het gevoel heb dat ik een workout aan het doen ben.


Dus heb je ergens een blessure, kijk dan naar de dingen die je wel kunt doen en blijf vooral goed gezond eten. Ik heb mijn calorieen naar beneden gebracht in my fitnesspal zodat ik niet meer eet dan mijn lichaam nodig heeft in deze rust stand......Houdt de 80 / 20 regel aan voor jezelf.


Meer weten over de 80/20 regel? Check dan morgen mijn video hierover!


Tot snel allemaal!


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

Comments


bottom of page