top of page

Groepslessen mogen weer!!

He wat een fijn nieuws vandaag! We kunnen de groepslessen weer hervatten. Whoop Whoop!


Info over de lessen:


Bachata en Salsa gaan altijd door! Wij hebben 6 plekken die we mogen gebruiken. Dus als er niemand heeft ingeschreven gaat de les door met hun vaste klanten en kun je er gewoon bij! Meld je altijd aan via de wix app of de website.


De Dance workout is een lekker pittige les, waarin een gave choreo in elkaar gezet wordt! Je conditie wordt hier ook echt getriggerd!


Groepsreiki begint vrijdag weer! Hier leer je de balans terug te vinden in je energie. Echt een aanrader! Deze les gaat door bij 2 deelnemers, anders kun je een prive sessie aanvragen voor 45 euro.


Paaldansen was niet gestopt, maar de poledance lessen en strength en flex lessen wel. Gelukkig kunnen we hier nu weer mee verder gaan! Bij de pole dance lessen maken we een choreo gedurende de les. Super leuk om eens te ervaren!


We bieden verschillende soorten Yoga op verschillende tijden, deze les gaat door bij minimaal 3 personen. Kom de verschillende varianten ervaren, om te voelen wat bij jou past.


Lekker sportief Boksen is goed voor je conditie, zelfvertrouwen en weerbaarheid. Ook voor deze les geldt, bij 2 aanmeldingen gaat de les door. Een prive sessie kost 45 euro.


lekker bewegen op Latijns Amerikaanse muziek tijdens de zumba lessen! Ook deze lessen gaan altijd door. Staan er geen deelnemers geboekt, dan kun je alsnog aansluiten bij de groep van Adam. Let op, deze lessen zijn in de gymzaal van Skagerrak.


Pilates is een super goede workout voor je spieren! Zowel spierkracht als flexibiliteit komen aan bod.


*Nog even een regeltje, Annuleren van de lessen kan 8 uur van te voren, ben je te laat, dan kun je niet meer online annuleren. Er gaat dan wel een strip van de kaart af, dus probeer op tijd af te melden.31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page