top of page

Buiten trainingen nu ook bij 24Fit Boutique!

Het lijkt erop dat het winterse weer langzaam wegtrekt.... en dat betekend dat je jouw workouts ook heerlijk buiten kunt doen! Het is super gezond omdat uit onderzoek blijkt dat buiten sporten super goed is voor de mentale en fysieke gezondheid. Door buiten te trainen maak je meer endorfine aan en kom je ook vaak in aanraking met zonlicht waardoor je je gelukkiger voelt.

Pas je kleding aan op de temperatuur door verschillende lagen aan te trekken.


Dus het goede nieuws is, dat we dankzij de hulp van 24Fit Lab en de motiverende energie van Naomi, wij nu ook buiten trainingen geven.


We zijn dinsdagavond gestart met de eerste trainingen. Iedereen was super enthousiast en had heerlijk spierpijn. We waren echt weer even in contact met elkaar en een workout, niet achter je laptop, voelt dan echt als een cadeautje....


Wie had dat gedacht, dat sporten echt kon voelen als een cadeautje! Heerlijk!


Iedereen is natuurlijk van harte welkom om de TRX training te komen volgen. De TRX workouts zijn o.a. super goed om aan de spiergroepen te werken die je ook voor paaldansen hard nodig hebt.


Via de wix app kun je je aanmelden. Mensen met een strippenkaart betalen 1 strip en een losse les kost 10 euro.

Houd de website en het rooster goed in de gaten zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en nieuwe trainingen.


De lessen op:

Dinsdag avond 19:00 tot 19:45 en 19:45 tot 20:30

Zondag ochtend van 10:00 tot 10:45 en 10:45 en 11:30


Gratis fit check

Wil je er 100% voor gaan om fitter te worden, maak dan een afspraak voor een gratis fit check, deze kun je hier boeken

Na het invullen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page