top of page

Blue monday? ECHT NIET! DOE MEE!

Volgende week is het zo ver; de derde maandag van het nieuwe jaar. Ook wel bekend als Blue monday of Depri maandag. De meeste goede voornemens en nieuwe gewoonten hebben minimaal drie weken nodig om eigen te worden. En vaak nog langer. Op deze derde maandag van het jaar, het weekend is net voorbij, een nieuwe werkweek staat voor de deur. Kids werken weer thuis aan school en de bank en postbode weten je huis ook weer te vinden. Het is nog steeds vroeg donker en de eerstvolgende vakantie laat voorlopig nog op zich wachten. Het moment voor twijfels en depressiviteit om beslag van je te nemen. Dit jaar slaan we blue monday over!


Alles speelt zich af in je bovenkamer.... ja ook blue monday.... Dat laten we dus mooi niet gebeuren.


Om in deze tijden meer te kunnen betekenen voor anderen en een positive vibe te verspreiden voor iedereen die het lastig heeft, zou ik het leuk vinden als we met z'n allen, helaas wel afzonderlijk van elkaar, deze dag te beginnen met een vroege ochtend wandeling of een run, mocht dit niet lukken, dan start je de dag met meditatie. Tijdens deze run of wandeling gaan we stil staan bij alle dingen in ons leven waar we dankbaar voor zijn. Zo zorgen we ervoor dat negatieve energie geen kans krijgt om onze maandag over te nemen.


Maak allemaal een foto van jou positieve start van je dag en stuur deze op naar mij. Benoem ook wat punten waar je allemaal dankbaar voor bent. Deze delen we de gedurende dag om andere mensen ook te motiveren en onze positieve energie te verspreiden.


Laten we er zijn, met elkaar en voor elkaar!


Liefs Shanna25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

Comentarios


bottom of page