top of page

5 redenen waarom paaldansen goed voor je is!

  • 1. PAALDANSEN IS EEN FULLBODY WORKOUT

Wie wilt dit nou niet, een leuke workout doen en tegelijkertijd je gehele lichaam trainen! Je versterkt je spieren en omdat je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht is het een pittige workout. Naast dat je lichaam getoned wordt werk je tijdens de lessen ook aan souplesse.

  • 2. JE WORDT STEEDS LENIGER

Regelmatig krijgen wij de vraag of je niet al lenig moet zijn als je wilt deelnemen aan paaldansen? Niet iedereen is geboren met lenige benen of schouders, maar als je wekelijks je lessen volgt zal je merken dat je steeds leniger wordt. Je hoeft niet bang te zijn, je ontwikkelt je lenigheid nog sneller dan je verwacht.

  • 3. JE ZELFVERTROUWEN GROEIT

Paaldansen is goed voor je zelfvertrouwen! Dit komt omdat na iedere week dat je les volgt, je merkt dat je steeds beter wordt en daardoor groeit je zelfvertrouwen. Paaldansen is een uitdaging maar zodra je merkt dat je beter en sterker wordt ga je doelen stellen,

  • 4. JE KOMT TERECHT IN EEN COMMUNITY

Zonder dat je het doorhebt kom je terecht in een community. De paaldanscommunity is hecht en iedereen 'kent' mekaar. Hierdoor krijg je een familiegevoel en vaak genoeg ontstaan er mooie vriendschappen.

Tijdens de lessen juich je mekaar toe , want hoe tof is het als je polebuddy eindelijk die trick beheerst!

Er is weinig afgunst of jaloezie. Dit komt omdat paaldansen is voor iedereen! Ongeacht leeftijd, religie of geslacht.


  • 5. JE ONTDEKT DAT PAALDANSEN MEER IS

Paaldansen is een echte sport en meer dan wat de meeste mensen ervan afweten. Er zijn altijd mensen die vooroordelen hebben over paaldansen! Maar wij zeggen altijd: "Start eerst met een GRATIS PROEFLES en oordeel later ".


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page