top of page

24Fit Boutique stelt je voor aan.....

Wij krijgen gezelschap in 24Fit Boutique en in 24Fit Lab van een spontane en gezellige dame!

Biqui zal stage lopen op beide locaties. Bij ons komt ze stage lopen tijdens de paaldans lessen en misschien gaat ze nog wel meer uitdagingen aan ;)

We zijn blij dat ze het team komt versterken en met ons zal trainen en lol maken!


Hoi, mijn naam is Biqui, ik ben 21 jaar oud, ik ben in Ecuador 🇪🇨 geboren en in Spanje 🇪🇸 opgegroeid, ik doe de opleiding sport en beweging op de Roc Almere Poort. Ik hou van fitnessen, lekker actief blijven en mensen helpen en motiveren om de beste versie van hunzelf te bereiken.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

コメント


bottom of page