top of page

24Fit Boutique

Veel mensen zullen dit herkennen:

Een aantal jaar geleden kon ik alles eten wat ik maar wilde, nu hoef ik maar te kijken naar eten en ik kom aan ;)​

Een aantal jaar geleden had ik moeite met aankomen Ik sportte veel en zag eruit als een soort plank, ik voelde mij vaak moe en had last van mijn buik.

Via een vriend maakte ik kennis met Herbalife, om wat meer body en energie te krijgen. Naast mijn normale routine qua eetgedrag, nam ik een gezond ontbijt met heel veel vitamines en mineralen, vezels en proteïne, en na het sporten een extra shake. Ik moest veel eten, maar er was al snel een gewenst resultaat, ik kreeg weer een lijf, meer energie en mijn gevoelige darmen werden rustig.


Nu een aantal jaren en 3 kinderen verder, is het helemaal niet meer moeilijk om aan te komen! :) moet ik tijd vinden om zo veel mogelijk gezonde voeding binnen te krijgen om mijn lichaam content te maken met de bouwstoffen die ik haar geef en gun ik mijn kinderen meer aandacht dan mijzelf…... herkenbaar?


Ondanks dat ik heel veel excuses kan verzinnen waarom ik geen tijd heb om gezond te eten of mij mooi op te maken, leuke kleding te kopen of om vaak te sporten en vooral plezier te hebben, zijn mijn lichaam en geest het zo ontzettend waard om dit allemaal wel te doen! Daarom heb ik de knop omgezet om een weg te vinden dit passend in mijn leven te maken en help ik andere vrouwen / moeders om hetzelfde te kunnen bereiken.

We accepteren veel verplichtingen die andere ons opleggen, maar waar zijn de verplichtingen gebleven om goed te zorgen voor jezelf?


Doe je zelf een belofte om goed voor jezelf te zorgen en accepteer dat daar ruimte voor vrij gemaakt moet worden.

Maak ruimte vrij om heerlijk tot jezelf te komen in een Yoga les, bouw je spieren op door een leuke pole fitness les, of laat de sexy vrouw in jezelf los door een leuke burlesque workshop te volgen. Laat je leren dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn en je er zeker geen diëten voor moet volgen waarvan je toch eigenlijk al weet dat je ze niet je hele leven gaat volhouden….


Shanna


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wat is het verschil tussen paaldansen en polefit?

Het grootste verschil tussen paaldansen en Pole Fit ligt in het doel: terwijl paaldansen gericht is op entertainment voor het publiek en sexy choreo’s dansen en je meest vrouwelijke energie los laten,

Comments


bottom of page