top of page
Logo paaldansen

24Pole Fit

Wanneer: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag

Locatie: 24Fit Boutique

Wil je iets anders proberen op het gebied van sport, dans, krachttraining en lenigheid? Misschien wil je gewoon super goed worden in paaldansen of het een keer proberen? Onze nieuwe studio 24Fit Boutiqique in Hoofddorp begeleid elke week dames, heren en kinderen om sterker en leniger te worden en vooral veel plezier te maken met elkaar! Kom jij binnenkort ook een gratis proefles doen? 

Paaldansen een sport?

Paaldansen is een leuke en afwisselende sport.

Er komen veel verschillende aspecten in voor zoals krachttraining, dans, lenigheid en acrobatiek. 

Het is dan ook echt een uitdaging om de oefeningen te leren in en om de paal. Ook je uitstraling en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost, doordat je steeds nieuwe successen behaald.

Je werkt dus aan mindset, lichaam en zelfvertrouwen, super toch? 

Elke les zul je werken aan technieken zodat je ook leuke choreo's kunt gaan dansen in de les!

Uiteraard zijn onze lessen nu aangepast ivm de covid-19 maatregelen!

Les opbouw

We starten nu elke les met een warming up bij de paal, met maximaal twee mensen. Deze is super belangrijk om zo blessures te voorkomen.

Na de warming up verdelen we iedereen over de palen zodat bij elke paal maximaal twee mensen staan ivm de maatregelen. 

 

Als je een heel uur alleen bij een paal zou staan, ben je ook veel sneller moe. We herhalen de moves die je de lessen ervoor hebt geleerd. Ben je voor het eerst, dan zullen we je begeleiden in het aanleren van je eerste basis bewegingen.Iedereen is anders en leert op zijn of haar eigen manier. Je krijgt persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw tempo en de oefeningen die jij wilt leren.

 

Aan het einde van de les wordt er normaal gesproken aandacht besteed aan een choreografie; zo kan iedereen oefenen passen achter elkaar te plaatsen en aan elkaar laten zien wat er geleerd is tijdens de les. De choreografieën zullen je steeds makkelijker af gaan! Deze choreo's moeten nu in ieder geval even 2 weken wachten.

In de laatste tien minuten begeleidt de docent de gehele groep bij de ‘cooling down’. Tijdens deze afkoeling is er aandacht voor lenigheid en ontspanning, zodat iedereen ontspannen maar uitgedaagd de les verlaat.

Iedere deelnemer traint individueel met een eigen lesschema. Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar en blijf in de vakken zoals aangegeven op de grond. 


 

Wat heb ik nodig voor de paaldans lessen?

Tijdens de groepslessen en workshops van 24Fit Boutique draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, is het prettig om (nog) een lange broek of legging te dragen. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter nodig om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan grip, in tegenstelling tot wanneer er stof tussen jou en de paal zit. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.

Dus:

  • Lange sportbroek of legging

  • Korte sportbroek

  • Mouwloze top waar je lekker in kunt sporten

  • Blote voeten of turnschoentjes

  • Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

Neem een eigen doekje mee om de paal te poetsen voor je eigen hygiene en gezondheid!

ATTENTIE:
Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème!!!

Priveles

Priveles

Boek je priveles

Flex & Strength

Flex & Strength

Pole Dance

Pole Dance

24Pole kids

24Pole kids

bottom of page